En verder

Op 24 oktober verzorgt Herman Kossmann een lezing over ‘Making Narrative Environments’ tijdens het congres Raumwelten 2014 in Ludwigsburg (DE). Raumwelten is een internationaal platform voor scenografie, architectuur en media.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het nieuwe Nationaal Militair Museum in Soesterberg. Sinds januari 2011 werkt Kossmann.dejong intensief aan de museale inrichting van dit unieke project om de rijke historie van de krijgsmacht op een spannende manier te vertellen. De officiële opening vindt plaats op 11 december en vanaf 13 december zal het museum openen voor publiek.

Het Nationaal Maritiem Museum in Denemarken heeft acht maanden na de opening, veel eerder dan verwacht, de 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen. De tentoonstelling is een populaire bestemming voor schoolklassen en vormt een belangrijke toevoeging aan de toeristische attracties in Helsingør.

De reizende tentoonstelling SUPERMODELS, een initiatief van Concern om Nederlands design wereldwijd te promoten, is nu te zien op de Dutch Design Week in Eindhoven in de kantoorruimte van Deerns. Als onderdeel van het project heeft Kossmann.dejong een diorama ontworpen in het Dutch Design (Doll) House. Eerder was SUPERMODELS al afgereisd naar Tbilisi (Georgië), waar de tentoonstelling op de Nederlandse Ambassade een groot succes was.